International Travelers

International Travelers

Car Rentals For International Travelers

Hot

Friday, January 5, 2018

Car Rentals For International Travelers

January 05, 2018 0

Sewa mobil Amerika Serikat sing bener-bener dhasar lan terus maju, ananging kanggo para pelayaran universal. Mayoritas organisasi gedhe iku universal, supaya sampeyan bakal nemokake organisasi sing ora bisa dibedakake ing Amerika Serikat saka apa wae sing isih ana ing donya, kanthi istilah lan kondisi sewa komparatif, miturut hukum lan pituduh. Panjelajah global ora perlu diganggu karo ijin pembalap donya kanggo rental mobil Amerika Serikat.

Autos, dadi sing bisa, bakal dadi sawetara macem-macem. Paling disewa mobil Amerika Serikat sing dilengkapi transmisi sing diprogram, lan model sing paling kerep diakses yaiku ekonomi 4-5 wisatawan, ukuran moderat ukuran lan otomatis, karo sawetara minivan, lan pilihan kendharaan SUV. Ora kabeh kaya ing Eropah, sing luwih dhuwur akhir Amérika rentals otomatis luwih angel kanggo nemokake. Organisasi sing luwih gedhé uga nduweni sawetara mobil mewah, paling larang ing model Cadillac utawa Lincoln Town Car, nanging bisa uga bisa diakses kanthi prasaja ing organisasi umum ing komunitas kutha gedhe. Unit GPS bisa diakses ing sawetara rental otomatis Amerika Serikat minangka piranti standar ing model sing luwih dhuwur utawa minangka unit sing trep kanggo discretionary.

Akeh negara sing butuh tempat duduk, nanging organisasi rental mobil USA ora menehi. Ing kasempatan sing arep sampeyan tindak karo bocah cilik, priksa undang-undang ing negara-negara sing sampeyan bakal lelungan lan nggawa framework bocah diwenehi dhukungan anak. Kaya ing negara-negara sing beda, ana watesan umur ing penyewaan mobil USA. Paling gedhé, 25 taun bisa nganti samesthine, lan umur tuwa ngalangi owah-owahan dening organisasi utawa negara. Lingkup perlindungan punika discretionary, nanging para voyagers kudu njamin pengaturan dhewe bakal nutupi rental otomatis yen ngilangi ruang lingkup sing ditampa dening organisasi rental.

Senadyan inklusi perlindungan discretionary, penjelajah kudu milih antarane bahan bakar "udan" utawa "garing" antisipasi rental mobil Amerika Serikat. Kaputusan kanggo paling akeh babagan akomodasi kanggo penyewa. Ing pilihan utama, tangki bahan bakar utama ditambahake ing biaya nalika mobil dipirsani, lan otomatis teka maneh karo tank ora lengkap, tanpa alasan sing bisa nyetop sadurunge ngirim bali otomatis kanggo mateni tank. Ing pilihan kapindho, muatan pengisi daya kalebu ing registrasi, miturut marang tingkat gage bahan bakar.

Biaya bahan bakar saben galon tansaya larang nalika tuku tank utama, awit sapérangan autos bali karo tank pecahan. Ing kasempatan sing otomatis bakal mimpin luwih saka 200 mil, luwih murah lan luwih ono gunane kanggo tuku bahan bakar. Ing trep maneh, cukup bahan bakar kudu ditambahake supaya bisa bali menyang titik registrasi kanthi akeh simpenan. Ing kasempatan yen pilihan "garing" dipilih, tangki bahan bakar kudu rampung ing jero 30 mil saka registrasi nuduhake tetep jarak strategis saka muatan pengisi daya. Paling negara ing Amerika Serikat, kajaba New Jersey lan Oregon, nduweni daya saing maneh, lan bisa dadi angel kanggo nemokake stasiun sing entuk manfaat ing kutha anyar. Utamane, paling apik kanggo njaga jarak strategis saka kegelisahan lan potensial panunggalan kanggo ngisi bahan bakar anyar, saéngga dianjurake kanggo mbayar biaya pengisian daya utawa pra bayar kanggo tangki lengkap.
Read More